Naïviteit, onwetend of struisvogelpolitiek.

Vaak wordt er geschokt gereageerd als ik openbaar dat iemand zijn huis vol zit met zwarte entiteiten. Men kan dan niet geloven dat entiteiten ook in staat zijn om mensen iets aan te doen en te zorgen voor enorm veel overlast.

Alles bestaat uit energie.

Iedere energievorm bestaat uit min en plus. Zo is het dus ook met entiteiten.

Je hebt positieve en negatieve entiteiten.

Net als bij alle andere tegenstellingen in het leven, hebben positieve entiteiten een tegenpool en dat zijn dan de negatieve entiteiten. Tegenover goed staat slecht; tegenover rijk staat arm; tegenover dik staat dun en tegenover zwart staat wit.

Iedere religie heeft in zijn gebeden een vraag om bescherming tegen het kwade. Maar als je praat over zwarte entiteiten die een huis in een hel kunnen laten veranderen, dan is men vol ongeloof. Wat is dan het kwade waar men bescherming voor vraagt?

Zijn we naïef, onwetend of steken we ons hoofd in het zand?

Als men nuchter naar de zaken gaat kijken, dan kan men niet anders dan constateren dat – als er een energieën aanwezig zijn in een huis – die min, plus of allebei kunnen zijn.

Een mens, die ook uit energie bestaat, kan niet leven in een omgeving met alleen maar min- energie en zal dan onverklaarbare klachten krijgen.

Zwarte entiteiten bestaan uit min-energie waardoor je als mens je niet prettig zal voelen als er veel om je heen zijn.

Zwarte entiteiten zijn helaas geen energieën die opbouwend zijn voor de mens, ook al proberen we het nog zo hard te ontkennen, de klachten zullen ontstaan en/of verergeren.

Als je het nooit zo ervaren hebt, wil dat nog niet zeggen dat het niet bestaat.