Ik wil zelf mijn huis reinigen, waar moet ik rekening mee houden?

Regelmatig wordt mij gevraagd of ik tips heb om zelf je huis te reinigen van negatieve energieën en zwarte entiteiten. Een huis reinigen brengt kennis, ervaring en vooral ook paranormale gaven met zich mee, wil je het gewenste resultaat krijgen. Doe je het niet op de juiste wijze, dan zal het huis nog negatiever worden en met alle nodige consequenties die erbij horen. Daarom wil ik hier wat tips aanhalen waar je rekening mee moet houden als je je huis wilt reinigen.

ETHERISCH VENSTER
Kijk waar het etherisch venster is in je huis, want daar komen onder andere de entiteiten je huis binnen. Het etherisch venster is – als het vervuild is – zwart en als het gesloten en dus ‘schoon’ is wit.

ZWART GAT EN CORRIDOR
Kijk of er geen corridor of zwart gat in de woning is, want daar komen ook de zwarte entiteiten binnen. Als je deze niet dicht dan kun je het huis straks niet afsluiten, omdat je ze kan zien als energetische lekkages.

WERKWIJZE

Bepaal op welke wijze je het huis wil reinigen. Door gebruik te maken van salie en wierook kan je enkele entiteiten het huis uit krijgen, maar de heftige krijg je er niet uit. Je moet daarnaast ook andere technieken toepassen om ze allemaal te verwijderen. De beste manier is te werken ZONDER toeters en bellen en dus te werken met gedachtenkracht.

HET HUIS EN DE INHOUD
Reinig alle spullen waar menselijke en/of dierlijke energie in zitten van entiteiten. Zwarte entiteiten hebben energie nodig om zich te manifesteren en daarom zitten ze overal in alle spullen. Dus ook in de verborgen spullen op zolder, kelder en de garage. Dit is een enorme klus en zal minimaal 10 uur in beslag nemen. Je kunt dit niet over een paar dagen verspreiden, want dan moet je weer opnieuw beginnen. Je moet dit dus achter elkaar doen. De plekken waar emotionele ontladingen plaatsvonden, moeten extra aandacht hebben want dat zijn vaak de broedplaatsen.

CONTROLEREN
Als je de spullen hebt ontdaan van de negatieve energieën dan moet je het ook controleren of het echt schoon is. Want een mens kan nooit alle dimensies waarnemen, dus wat op het oog schoon lijkt kan nog vol met negatieve energieën zitten. In een huis wat ‘zwaar’ aanvoelt en waar men last van heeft, zitten nooit een paar entiteiten. Het zijn meestal duizenden zwarte entiteiten die zich bundelen en zorgen voor een nare sfeer. Witte entiteiten zorgen nooit voor die overlast, dus ook geen overleden familieleden.

KANALEN
Plaats in het hele huis kanalen, zodat alle negatieve energie die andere mensen meebrengen, afgevoerd wordt. Ook spullen met negatieve energie worden dan gezuiverd.

AFSLUITEN
Sluit het huis af door een filter te plaatsen op het etherisch venster waardoor witte entiteiten wel binnen kunnen komen en zwarte niet.
Het etherisch venster is nu de meest krachtige plek van het huis waar je even energetisch kunt opladen.

Als je als deze stappen hebt doorlopen en hebt toegepast, dan merk je meteen dat je huis ‘schoon’ is.
Fysieke klachten zullen verminderen en kinderen zijn vaak de eersten die kunnen waarnemen dat er iets gebeurd is. Doe je dit echter niet op de juiste wijze, dan zal je op den duur meer last ervan ondervinden. Weet je niet hoe je bovenstaande informatie moet toepassen, dan zou ik het gewoon aan iemand overlaten die het niet als hobby doet, maar er zijn levenswijze van heeft gemaakt om een goed product af te leveren. Garantie en ondersteuning horen daarbij.

Lees ook:Entiteiten