Lichamelijk onverklaarbare klachten en een spookhuis.

Het wonen in een huis met negatieve energie/entiteiten kan voor heel wat psychische en lichamelijke problemen zorgen. De bewoners van een spookhuis leggen niet direct de link tussen hun huis en de klachten die ze hebben, wat volkomen logisch is.

Kunnen entiteiten je werkelijk zoveel last bezorgen dat je er klachten van krijgt?

Jawel dat kan!

De klachten zijn heel divers en verschillen van gezin tot gezin. Vaak zijn er al meerdere wegen bewandeld om tot een oplossing van de klachten te komen en uiteindelijk kom je hier terecht…

Entiteiten onttrekken energie aan je lichaam en lozen hun vuile energie in je lichaam terug, wat kan resulteren in buikklachten, eetproblemen, maag- en darmklachten.

Omdat het lichaam zijn energie niet op peil kan krijgen, herstelt het lijf ook steeds minder snel.

Auto-immuunklachten kunnen hierdoor ontstaan.

Hoofdpijn, nek- en rugklachten, spierklachten, druk op de borst, hartkloppingen, longproblemen, benauwdheid, opgejaagd gevoel…het kan allemaal ontstaan door langdurige bewoning van een spookhuis.

Niet zelden zitten vooral de kinderen in zo’n huis onder de blauwe plekken waar geen verklaring voor kan worden gegeven. Hun angsten om te gaan slapen zijn dan ook zeker niet ongegrond!

Dagelijks wordt ons team overspoeld door mails met hulpvragen. Omdat het er zoveel zijn kunnen we helaas niet iedereen helpen. Hoe vervelend het ook klinkt, we moeten daarom vaak mensen teleurstellen omdat hun problematiek niet ernstig genoeg is.

Wanneer je toegevoegd bent aan dit forum betekent het dus dat je in een heftig spookhuis woont. Het reinigen van je huis is vaak de eerste aanzet tot het aanpakken van de problemen. We hameren er echter op dat we niet met een toverstafje zwaaien en alle klachten als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

De tijd zal leren of de lichamelijke klachten daadwerkelijk samenhingen met de aanwezigheid van negatieve energie in je huis.

Extra toevoeging

MEDITATIE

In een huis dat bomvol zit met zwarte entiteiten is het niet raadzaam om te mediteren. Je huis zit vol met min-energie en als je jezelf ook nog eens extra gaat opstellen voor deze energie, zullen de klachten vaak veranderen maar in zekere zin verergeren. Het advies is dus om dit niet te doen. Het is net zo schadelijk als wierook en salie branden.